Links

 

http://militariabeurshouten.com oftewel de militariabeurs in Houten. Een interessante plek om mooie objecten voor je verzameling te scoren. Op deze beurs staan verschillende verzamelaars en handelaren die hun objecten verkopen. Er zijn zo’n 550 tafels en het is de grootste militariabeurs in Nederland, een aanrader!

http://www.fjm44.com, een website waar niet alleen originele items uit de Tweede Wereldoorlog verkocht worden maar waar ook een prachtige online referentie afdeling is op het gebied van uniformen, uitrusting en diverse verzamelitems! Frederik ken ik zo’n 13 jaar en het is een persoon met erg veel kijk en kennis op het gebied van Duitse militaria uit de Tweede Wereldoorlog.

https://dutchmilitaria.com/een webshop die gespecialiseerd is in onderscheidingen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Van hele vroege Duitse speldjes tot aan Amerikaanse medailles zijn te vinden op de website van Gaston! Een aanrader als je dit verzameld!

https://militariaplaza.nlJim heeft een prachtig aanbod van vele diverse verzamelobjecten uit de Tweede Wereldoorlog. Ben je op zoek naar een mooi origineel stuk? Dan ben je bij Militariaplaza op de juiste plek!

http://ea-militaria.nl/, een webshop welke gespecialiseerd is in Duitse verzamelobjecten uit de Tweede Wereldoorlog. Erwin en Bas Alofs zijn twee heren die veel kennis bezitten op het gebied van diverse artikelen zoals uniformen, uitrustingsstukken, papierwerk en vooral medische items!

http://www.kurland-docs.com/, gespecialiseerd in Duitse documenten en foto’s uit de Tweede Wereldoorlog. Ben je op zoek naar een Wehrpass of Soldbuch? Kurland Docs heeft het!

http://www.hiscoll.com/, Mario bied een ruim assortiment van Duitse emblemen en insignes uit de Tweede Wereldoorlog aan. Ben je op zoek naar een specifiek embleem? Dan heeft Hiscoll.com het vast en zeker! Hij is ”de man” op het gebied van Duitse emblemen!

https://www.nadeoorlog.nlaltijd al een gastspreker willen hebben die over de Tweede Wereldoorlog komt vertellen? Nadeoorlog.nl is een stichting die gastsprekers op scholen laat vertellen over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.