Links

https://www.dordrechtindeoorlog.nl, Nick van Uden is gespecialiseerd in de geschiedenis van Dordrecht ten tijde van de mobilisatie periode en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij is in het bezit van uniek beeldmateriaal en voorwerpen uit deze periode en is altijd op zoek om relevant materiaal aan te kopen!

https://www.oorlogsmuseummiddelstum.comAl enige jaren heeft Ties Groenewold een prachtig museum in Middelstum. Het museum schept een duidelijk beeld van de oorlogsjaren in de provincie Groningen, een aanrader om eens te bezoeken!

http://battlefieldbustours.nl,  Battlefield Bus Tours neemt je mee terug in de tijd naar bijzondere plekken zoals Normandie waar D-Day plaats vond, Concentratiekamp Auschwitz in Polen, de Ardennen, Market Garden en zelfs de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog! De Nederlandse gids en reisleiding zullen je een duidelijke indruk geven van wat op deze plaatsen heeft afgespeeld tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Een unieke ervaring!

http://militariabeurshouten.com oftewel de militariabeurs in Houten. Een interessante plek om mooie objecten voor je verzameling te scoren. Op deze beurs staan verschillende verzamelaars en handelaren die hun objecten verkopen. Er zijn zo’n 550 tafels en het is de grootste militariabeurs in Nederland, een aanrader!

https://www.battlefieldeducation.com  neemt je een hele dag mee naar het voormalige slagveld van Operation Market Garden! De dropzone en het Vrijheids Museum bij Groesbeek, de gevechtsposities bij Nijmegen en de locatie van de Waal oversteek, alles komt aan bod tijdens deze interessante tour. Een unieke ervaring!

http://www.military-antiques-stockholm.com , Bij Military-Antiques-Stockholm kun je terecht voor Duitse, Russische en andere interessante militaria uit de Tweede Wereldoorlog.
Een wijd aanbod van uniformen, emblemen, medailles, hoofddeksels en andere unieke objecten!

https://www.avkmilitaria.comAVK militaria heeft een breed aanbod van militaria uit de Tweede Wereldoorlog en is zelfs buiten zijn webshop om ook gespecialiseerd in US Airborne items!

https://www.clercqmilitaria.nl, bij Clercq militaria ben je voor het juiste adres voor een groot aanbod van allerlei originele militaria uit de Tweede Wereldoorlog. Tevens is Matthijs zeer gespecialiseerd in de Nederlandse persoonsbewijzen!

https://www.marvinsmilitary.nlMarvin is onlangs een webshop gestart met voornamelijk Geallieerde militaria uit de Tweede Wereldoorlog! Helmen, uniformen, uitrusten en vele andere originele items!

https://www.quartermaster.nl/bij Henny kun je altijd terecht voor Nederlandse, Britse, Amerikaanse, Duitse en allerlei andere militaria uit verschillende andere landen. Een heel verschillend aanbod van objecten is wat de quartermaster juist onderscheid van andere webshops! Bekijk eens zijn webshop!

http://www.fjm44.com, een website waar niet alleen originele items uit de Tweede Wereldoorlog verkocht worden maar waar ook een prachtige online referentie afdeling is op het gebied van uniformen, uitrusting en diverse verzamelitems! Frederik ken ik zo’n 13 jaar en het is een persoon met erg veel kijk en kennis op het gebied van Duitse militaria uit de Tweede Wereldoorlog.

https://dutchmilitaria.com/een webshop die gespecialiseerd is in onderscheidingen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Van hele vroege Duitse speldjes tot aan Amerikaanse medailles zijn te vinden op de website van Gaston! Een aanrader als je dit verzameld!

https://www.circa1941.com/een prachtige webshop met diverse kwaliteit items uit de Tweede Wereldoorlog. Hoofddeksels, emblemen, uitrusting en vele andere objecten!

https://www.ersatzmilitaria.com/Miguel heeft een ruim assortiment met uitrusting, uniformen en hoofddeksels. Bekijk ook eens zijn webshop!

https://militariaplaza.nlJim heeft een prachtig aanbod van vele diverse verzamelobjecten uit de Tweede Wereldoorlog. Ben je op zoek naar een mooi origineel stuk? Dan ben je bij Militariaplaza op de juiste plek!

https://www.generalassaultmilitaria.comJob is gespecialiseerd in de General Assault Badge en verkoopt ook nog vele andere medailles, papierwerk en foto’s uit de Tweede Wereldoorlog!

https://miltrade.comMiltrade is een internationaal platform voor verkoop en aankoop van militaria, voertuigen en onderdelen. Vele verkopers van over de hele wereld kunnen hier adverteren met hun items! Tevens is de app gemakkelijk te downloaden in de App Store.

https://www.circa1941.com, Op deze webshop vind je prachtige Amerikaanse, Duitse en Japanse objecten uit de Tweede Wereldoorlog. Ben je vooral op zoek naar een Amerikaanse helm? Ga eens kijken op Circa1941.com!

https://www.holdinghistory.nl, Bij Holding history vind je Duitse camouflage helmen, uitrusting en prachtige Geallieerde militaria uit de Tweede Wereldoorlog! Neem een kijkje in hun webshop!

https://www.imcsmilitaria.com, Bij IMCS militaria kun je terecht voor een breed aanbod aan militaria uit de Tweede Wereldoorlog, uniformen, hoofddeksels, uitrusting en vele andere interessante objecten worden komen aan bod!

http://ea-militaria.nl/, een webshop welke gespecialiseerd is in Duitse verzamelobjecten uit de Tweede Wereldoorlog. Erwin en Bas zijn twee heren die veel kennis bezitten op het gebied van diverse artikelen zoals uniformen, uitrustingsstukken, papierwerk en vooral medische items!

http://arnhem44.com/, Daan heeft een ruim assortiment met uitrusting, uniformen en hoofddeksels, voornamelijk Britse en Duitse items. Ben je op zoek naar een uniek stuk om je mannequin mee compleet te maken, dan ben je bij hem op het juiste adres!

http://www.kurland-docs.com/, gespecialiseerd in Duitse documenten en foto’s uit de Tweede Wereldoorlog. Ben je op zoek naar een Wehrpass of Soldbuch? Kurland Docs heeft het!

http://www.hiscoll.com/, Mario bied een ruim assortiment van Duitse emblemen en insignes uit de Tweede Wereldoorlog aan. Ben je op zoek naar een specifiek embleem? Dan heeft Hiscoll.com het vast en zeker! Hij is ”de man” op het gebied van Duitse emblemen!

https://collect-military-antiques.com, Een interessante website met diverse militaria dealers over de gehele wereld!

http://www.hbmilitaria.com/, een leuke webshop met een diverse objecten uit de Tweede Wereldoorlog! Neem eens een kijkje in hun assortiment!

http://www.museumniemandsland.nl/Oorlogsmuseum Niemandsland is een stichting die zich bezighoudt met de educatie van de periode in de Betuwe tussen 1939 en 1945. Een prachtig museum wat die moeite waard is om te bezoeken!

https://www.nadeoorlog.nlaltijd al een gastspreker willen hebben die over de Tweede Wereldoorlog komt vertellen? Nadeoorlog.nl is een stichting die gastsprekers op scholen laat vertellen over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.